Skip to the content

Een stage tijdens je opleiding? Hmm … is dat niet alleen koffie halen en de beste vriend van de printer worden? Of zo’n maandenlange opleiding in een muffe Academy waar je elke minuut tergend voorbij voelt kruipen zoals de regendruppels op het raam van je miezerige bestaan?  

No way. 

Jezelf ontwikkelen en werken tegelijk, dat lijkt jou wel wat. Jij bent iemand die van actie houdt, liever een stoomcursus volgt en gelijk aan de slag kan gaan. Het liefst van al in de richting bedrijfskunde, financiën of technologie … Check?! 

 

Ja, check! Maar… waar?  

Arcade Business Consultancy, aangenaam. Wij zijn een groeiende groep van consultants die sinds kort gevestigd zijn in een spiksplinternieuw kantoor nabij Brugge, vlak aan de autosnelweg. Dat muffe gedoe is ook niks voor ons, en onze koffie halen we zelf wel. Wij houden van vernieuwing en dat vernieuwen doen we bij toonaangevende bedrijven. Digitaliseren, automatiseren en visualiseren van bedrijfsprocessen met de handige tools van Microsoft Office 365, Dynamics 365 en het Power Platform. Van documenten centraliseren bij Infohos tot real-time project apps bouwen bij Liantis: wij kennen geen grenzen. En OK, we werken dan wel in de cloud, maar we zitten niet met ons hoofd in de wolken. Onze aanpak is snel, gefaseerd en dat noemen wij the SWAT way of working. Als het ware binnenstormen bij een bedrijf en opnieuw vertrekken zodra de vernieuwingen zijn afgerond. Voor alle drie de tools zoeken we nog newbies die goesting hebben om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en SWAT-gewijs oplossingen voor onze klanten willen ontwikkelen. 

 

Maar ik heb nog niet echt werkervaring... OK, maar … 
  • ben jij wel bezig met een studie aan de universiteit? 
  • ben jij goed met cijfers, maar wil je jezelf geen nummertje voelen? 
  • ben jij communicatief sterk, analytisch en kritisch ingesteld?  
  • heb jij interesse in finance, business & IT? 
  • wil jij een persoonlijke begeleiding? 
  • En zoek jij een bedrijf met doorgroeimogelijkheden van stagiaire tot een vaste baan? 
     
Ja… ja en nog eens ja?  

Stuur dan onmiddellijk je cv en motivatie naar hr@arcadeconsultancy.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Breng je ons terwijl ook een kopje koffie, nummer 17?