Skip to the content
Euh, Arcade who?

Arcade Consultancy, aangenaam. We zijn een Brugse groep van zo’n 9 business consultancy goeroes die voor tal van bedrijven – zoals Liantis (ex-ADMB), Howest, Ardo en Securitas - business processen optimaliseert aan de hand van Dynamics 365, Power BI en SharePoint. Achter deze applicaties staat telkens een team van SWAT-mannetjes klaar die als het ware binnenstormen in een bedrijf en opnieuw vertrekken zodra hun interventie is afgerond. Voor de afdeling Business Automation zoeken we nog iemand die dankzij zijn of haar business affiniteit en de goesting om inzicht te krijgen op bedrijfsprocessen eveneens SWAT-gewijs oplossingen voor onze klanten kan ontwikkelen. Je kan natuurlijk op de 100% “dedication” rekenen van het SWAT team die jou zo goed mogelijk zal opleiden en begeleiden.

 

Ik ben wel geen expert in Business Automation...

Geen nood, we zoeken geen IT’er whizzkid. Kan je getuigen van een sterk bedrijfskundig of financieel inzicht? Als je die troef kan aanvullen met feeling voor technologie, dan heb je exact wat onze klanten nodig hebben om hen het leven een pak gemakkelijker te maken. Je gaat ze namelijk aan de hand van het Power Platform verbazen over de efficiëntie waarmee je hen in no time inzichten verschaft die het verschil zullen maken voor de werking van hun business. We rekenen hiervoor vooral op jouw logisch denkvermogen en sterke communicatieskills, en intussen leer jij alle applicaties van het Power Platform vanbinnen en vanbuiten kennen, tot de tool geen geheimen voor jou meer heeft. Training on-the-job, zeg maar.

 

Klinkt niet slecht... Maar pure consultancy zie ik wel niet echt zitten?

Oef! Want dat is ook niet wat wij zoeken. Wij doen meer dan analyses maken en advies verlenen. We gaan met onze voeten door de aarde. Na een korte en efficiënte analyse volgt het veldwerk en dat doen we zelf. Daarnaast verschillen wij nog wel op wat vlakken van de typische consultancybedrijven:

  • Met jouw Arcade-membercard werk je heel regelmatig in ons kantoor in ‘Brugge, die Scone’ (nog een troef!) en kan je volop kennis en ervaring delen met je eigen team
  • Geen maandenlange training in een muffe Academy of Training Center. Bij ons vat je meteen de koe bij de horens
  • Je hopt SWAT-gewijs van opdracht naar opdracht en krijgt geen kans om in te dutten bij een overpricedoversized project
  • Je maakt op korte termijn het verschil bij klanten en dat schept best wel wat voldoening op vrijdagavond

 

Waar zit het addertje dan?

Geen addertjes. We zijn wel klein maar zien het groots. Het verloningspakket is dus ook volledig. Minimum 2 weken externe opleiding naar keuze per jaar zijn ook een rondje van het huis, net zoals onze teamevents.

 

Nog argumenten nodig?

Graag, we houden van een kritische blik. Kom eens langs. Met CV, visie en goesting.
Stuur je CV en motivatiebrief naar: hr@
arcadeconsultancy.be