Skip to the content

Make Arcade Crazy Again - Manager

Situation as is: Arcade organiseert een breakfast session. Zaakvoerder Kris stuurt om 23u snel een uitnodiging via Outlook naar enkele (potentiële) klanten, want de sessie gaat al volgende week door. De breakfast session is aangebroken. Oef, er is veel volk! We kunnen terugblikken op een topeditie, met interessante inzichten en tevreden deelnemers. Het was fun! Maar... sh*t. Geen foto. Dat zijn we vergeten. Oké, geen social media dan maar. En dachten de aanwezigen nu niet dat wij IT’ers waren, in plaats van business consultants die SWAT-gewijs processen optimaliseren aan de hand van software? Hmmm. Gezocht: marketing manager!

Let’s do this!

Onze missie? Bedrijven slimmer laten werken aan de hand van geoptimaliseerde business processen.  Jouw missie? Zorgen dat de markt dat weet.

Als marketing manager wordt het imago van Arcade jouw grootste zorg. Je bouwt aan het verhaal van Arcade, creëert een consistente huisstijl en zorgt voor een rode draad in onze interne en externe communicatie. Hiervoor ontwikkel je een slimme marketingstrategie en zorg je voor een concreet marketingactieplan. Met die tactische onderbouw ga je aan de slag en zet je tal van initiatieven op, vooral op vlak van online marketing (website, social, mailings, google...), maar ook op vlak van offline marketing (eigen communicatiedragers, events...). Je volgt de resultaten van onze marketingacties kritisch op en weet hoe je kan bijsturen om toekomstige campagnes nog succesvoller te maken.

Het gaat om een nieuwe functie, volledig naar je eigen hand te zetten. Je krijgt het volste vertrouwen om je volledig te laten gaan en Arcade op marketingvlak naar the next level te brengen. Kom dus maar op met je zotste en meest vernieuwende ideeën, want we staan voor bijna alles open. Wie zou daar nu niet voor tekenen?

And what about the money?

Je krijgt alles wat nodig is om je job op een meer dan comfortabele manier uit te voeren in onze moderne kantoren aan de rand van centrum Brugge (supervlot bereikbaar, dus).

Awelja, waar moet ik tekenen?

Verbluf ons met jouw marketinginzichten en charmeer ons met jouw enthousiasme.
Stuur jouw verhaal naar Kris D’Hoest – hr@arcadeconsultancy.be 

How can we help you?

Do you want to know more about our solutions or do you have any other questions?
Don't hesitate to contact us, our SWAT-teams are all set.

Let's close the gap